DINING FOR
SOCIALS

RESTAURANT I HJERTET AF ODENSE

Rivalen er en restaurant i hjertet af Odense, der ikke er som de andre. Her har vi fokus på spiseoplevelser, hvor du aldrig er nødt til at nøjes, men har mulighed for at prøve det hele. Derfor består vores menukort af delevenlige retter, hvor fokus er på det sociale aspekt. 

restaurant med social dining Odense c
Social dining I Odense C med lækker mad og friske cocktails

IT'S A SOCIAL VIBE

Hos Rivalen tror vi på, at de helt særlige øjeblikke skabes gennem de sociale madoplevelser. Derfor har vi sammensat et alsidigt menukort, der giver mulighed for at prøve flere forskellige retter, under en fælles middag med dem du er i selskab med. 

I vores restaurant kan I altså både dele retterne, smagsoplevelserne og minderne med venner, kollegaer, familie og netværk.

 

Social Dining I afslappede rammer centralt i Odense
Delicious food and Social Dining Restaurant Odense C

MENU

Menuen på Rivalen bliver opdateret løbende, så den altid passer til sæsonens bedste råvarer. Ligeledes tilpasser vi vores drikkekort, så du fx altid kan finde friske cocktails og specialøl, der passer til menuen.

Du kan altid holde dig opdateret om menuen her eller på vores Facebook og Instagram.

Vi laver fede events og uforglemmelige oplevelse i Odense c
Bar og restaurant i Odense C Rivalen
Social dining restaurant med lækker mad I Odense c

GO SOCIAL OR GO HOME

Velsmagende madoplevelser kombineret med gode stunder er hjertet af Rivalen. Vi er ikke bare et spisested, men en social arena, hvor oplevelser er noget vi skaber sammen. Derfor finder du alt fra østersplatter til rød grød med fløde i vores restaurant. Netop så der er noget til enhver smag og så I kan udfordre jer selv på retter.

En restaurant i Odense med plads til alle

Hos Rivalen sørger vi for en casual vibe til både frokost, aften og de mere festlige weekender. Vi har både mad og drikke til enhver smag, og ingen anledning er for stor eller for lille til et besøg i vores restaurant i hjertet af Odense.