FROM BITES
TO BEATS

RIVALEN

Alt kan ske, når vi hver fredag og lørdag skruer op for musikken og lader den festlige stemningen fylde Rivalens lokaler. Med hjælp fra sprøde toner, forfriskende cocktails og et smagfuldt vinkort, sætter vi rammerne for en aften I sent vil glemme. 

Bar i Odense C få friske cocktails og vin

MERE END EN BAR

Stemningsfyldt atmosfære, iskolde drinks og smagfulde cocktails er bare noget af det vi tilbyder på Rivalen. 

Tag dine venner under armen og oplev den helt rigtige balance mellem afslappethed og sofistikerede rammer. Vores vision er at skabe en stemning, der indbyder til gode snakke, grin og finurligheder. 

Forlæng jeres aftensmad til et besøg i baren eller book et bord, hvis I vil være sikker på at få en plads, når vi byder weekenden velkommen. 

Din nye restaurant og bar i Odense C

MENU

Vi glæder os til at forkæle dig med vores lækre drinks og vin. Vi tilbyder desuden også lette snacks efter klokken 22.00, så du altid kan stille sulten. Barkort kommer snart – find vores menukort herunder.

Du kan altid holde dig opdateret om menuen her eller på vores Facebook og Instagram.

IT'S A WEEKEND VIBE

Hos Rivalen er der lagt op til weekendstemning, når vi fredag og lørdag omdanner restauranten til en bar, i takt med at solen går ned. 

Her inviterer vi jer ikke kun til at nyde lækre drinks, men også til at forbyde jer i en atmosfære af socialt samvær og fællesskab.

Oplevelser ud over det sædvanlige

Vi afholder løbende events, som har til formål at skabe oplevelser, der vil overraske vores gæster og giver dem noget at huske. Så uanset om du leder efter et sted til en afslappet aften med dine venner, en mulighed for at netværke eller at få én på opleveren, er Rivalen det perfekte sted at gå hen.