FROM BITES
TO BEATS

RIVALEN

Alt kan ske, når vi hver fredag og lørdag skruer op for musikken og lader den festlige stemningen forvandle Rivalen til en bar i hjertet af Odense. Med hjælp fra sprøde toner, forfriskende cocktails og et smagfuldt vinkort, sætter vi rammerne for en aften I sent vil glemme. 

bar i hjertet af odense få friske cocktails
Bar i Odense C få friske cocktails, specialøl og vin

MERE END EN BAR

Stemningsfyldt atmosfære, iskolde drinks og smagfulde cocktails er bare noget af det vi tilbyder på Rivalen. 

Tag dine venner under armen og oplev den helt rigtige balance mellem afslappethed og sofistikerede rammer. Vores vision er at skabe en stemning, der indbyder til gode snakke, grin og finurligheder. 

Når I er færdige med at spise i restauranten, kan I forlænge jeres aften med et besøg i baren, når vi byder weekenden velkommen. I kan også altid booke et bord til baren, så I er sikre på at få en plads, når den festlige vibe indfinder sig.

social bar i odense c vinkort friske cocktails og specialøl
Din nye restaurant og bar i Odense C

MENU

Vi glæder os til at forkæle dig med vores lækre drinks og vin. Vi tilbyder desuden også lette snacks efter klokken 22.00, så du altid kan stille sulten. Du finder både vores barkort og menukort herunder. 

Du kan også altid holde dig opdateret om menuen på vores Facebook og Instagram.

din foretrukne bar i odense c få specialøl og friske cocktails
cocktails vin og specialøl i hjertet af odense bar
en bar udover det sædvanlige i odense c

IT'S A WEEKEND VIBE

Hos Rivalen er der lagt op til weekendstemning, når vi fredag og lørdag omdanner restauranten til en bar centralt i Odense, i takt med at solen går ned. 

Her inviterer vi jer ikke kun til at nyde lækre drinks, men også til at forbyde jer i en atmosfære af socialt samvær og fællesskab.

En bar i Odense ud over det sædvanlige

Vi afholder løbende events, som har til formål at skabe oplevelser, der vil overraske vores gæster og giver dem noget at huske. Så uanset om du leder efter et sted til en afslappet aften med dine venner, en mulighed for at netværke eller at få én på opleveren, er Rivalen det perfekte sted at gå hen.